fbpx

Учебни програми в Дания

учебни програми в Дания

AP и Бакалавърски Програми в Дания

Учебните програми в Дания са няколко типа. AP програмите са с продължителност от 2 години, а бакалавърските 3.5 години. И двете степени включват по един стаж в датска или чуждестранна компания с различна продължителност, според желанието на всеки студент (3-9 месеца). След завършване на AP програма, студентът има възможност да запише Top up програма (вижте в дъното на страницата), за да получи бакалавърска степен в Дания. Завършвайки AP степен, студентът има възможност да избира между няколко различни Top up степени. Това е и едно от предимствата на AP степените, тъй като не винаги кандидат-студентите са напълно сигурни в каква тясна област искат да се реализират след дипломирането си.

СТРОИТЕЛСТВО & АРХИТЕКТУРА

БИЗНЕС

мениджмънт Дания

Глобален Мениджмънт и Производство (БА)

бизнес антропология Дания

Market and Management Anthropology (БА)

ДИЗАЙН

ИНЖЕНЕРНИ НАУКИ & ПРОГРАМИРАНЕ

ДРУГИ

Top up учебни програми в Дания

Всички Top up програми в Дания включват стаж в датска или чуждестранна компания, с различна продължителност (3-6 месеца), според желанието на всеки студент. Всяка AP програма дава възможност за продължаване с няколко Top up степени. След завършване на Top up степента, студентът придобива бакалавърска степен в областта. 

Магистърски програми в Дания

Магистърските учебни програми в Дания са едни от най-търсените в Европа. Някои от университетите, които предлагат магистратури на английски език са – International Business Academy, Copenhagen University, Aalborg University, Aarhus University, IT University of Copenhagen, Danish Technical University, Copenhagen Business School, Roskilde University, University of Southern Denmark, Design School Kolding, Royal Danish Academy of Fine Arts. Учебните програми са много и разнообразни, повечето от които с висока конкуренция, тъй като всяка година получават повече кандидат-студенти, отколкото могат да приемат! Не се задоволявайте с покриването на минималните изисквания – четете дребния шрифт и бъдете изобретателни при подготовката на документите си, за да имате максимални шансове за прием за избраната от вас учебна програма.

Share This