fbpx

Web Development (Top up)

web development denmark

Какво представлява специалността?

Програмата Web Development е топ-ъп програма (1.5 years). През 3-те семестъра, които продължава програмата , вие ще имате 2 семестъра в които ще учите различни технологии за фронт и бек енд програмиране ( кои точно зависи от учебното заведение ), докато през 3-тия ще имате стаж в компания, както и ще трябва да напишете вашата бакалавърска теза. Всички учебни заведения са винаги в крак с модата, така че винаги вашите лектори ще ви изучават по най-новите и актуални технологии, които индустрията търси и развива. Най-често ще работите по различни проекти в групи, но има и няколко индивидуални проекта, в които вашите лектори ще следят за това дали кода, който сте написали е автентичен и не е копиран от някъде, както и дали сте работили заедно с някого друг. Но това не трябва да ви притеснява, защото изискванията към вас ще са съобразени с това какво сте изучавали до сега и при достатъчна отдаденост и посещаване на лекции не би трябвало да имате проблем да предадете проект.

Какви са условията за прием и какви документи трябва да подадете?

За да бъдат разгледани документите ви, трябва да имате:

  1. AP Degree in Design, Technology and Business, Multimedia Design или IT & Networks (или академична справка). Ако сте учили в България – бакалавърска степен в подобна специалност или поне 5 завършени семестъра.
  2. Мотивационно писмо.
  3. Копие от лична карта или паспорт.
  4. Други (ако не искате да разчитате единствено на оценките си).

Какво може да продължите да учите или да работите?

След завършване на top up специалността Web Development в Дания ще можете да продължите магистърска степен в Дания. Можете да прегледате всички магистърски специалности в Дания. Ако имате желание да продължите образованието си извън Дания, това също е възможно. Свържете се с нас, за да не допуснете грешки.

Ще имате възможност да работите в консултантски или софтуерни фирми в ИТ бизнеса. След няколко години ще можете да се справите с цялостните функции във връзка с планирането и създаването на архитектура за сложни уеб системи. Също така ще можете да продължите кариерата си като независими консултанти.

web development denmark

Лично мнение и практически опит

Програмата изисква да бъдете отдадени, да четете и правите упражненията от лекциите. В противен случай най-вероятно в един момент всичко ще ви се стори много трудно и няма да успеете да преминете някой проект или изпит. Самообучението извън учебните часове също не е лоша идея като това може да има положителен ефект върху вашите проекти и следователно оценки. Излишно е да се споменава за недостига на IT специалисти, което означава, че при едно средно добро ниво на знания и умения, вие със сигурност ще си намерите работа по специалността, ако положите усилие за това, разбира се. Заплатите за уеб разработчици без опит обикновено започват от 25 000 крони – 6500 лева и нарастват в зависимост от годините опит.

Георги Овалов

Блог

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в ДанияЩе откриете всичко, от което се нуждаете!Кои са най-посещаваните фитнес центрове в Дания? Най-посещаваните фитнес центрове в Дания са Fitness World и FitnessDK. Тези две вериги са най-разпространените в Дания. Вярваме, че могат да бъдат намерени...

Корупция в Дания

Корупция в Дания

Къде се нарежда Дания според нивото на корупция в държавата?Лидер или Да! Дания се счита за една от държавите с най-малко корупция в световен мащаб. Подкупи и други корупционни практики не се срещат често тук. Датският криминален код изрично забранява всякакви видове...

Студентски Стол в Дания

Студентски Стол в Дания

Студнтски стол в ДанияКолко ще ни струва да се храним в студентски стол в Дания? Храната, която се предлага в датските университети е по-евтина в сравнение с повечето места, от които може да си купите приготвена храна. В столовата, по обедно време, се продават готвена...

Share This