fbpx

Безплатна Консултация
за Университет в Чужбина

консултация за университет в чужбина

Удобство за вас  

Можете да запазите безплатна консултация за университет в чужбина както в офиса ни в София, така и онлайн чрез видео връзка в Skype, Viber, Facebook или Zoom. По време на консултацията за университет в чужбина ще ви обясним какво можете да очаквате от образованието в различните университети, както и от възможностите, които ще имате, ако решите да учите и живеете в Дания.

Ще ви зададем въпроси, които може би не сте се питали до този момент, за да сме (сте) сигурни, че избирате правилния път и университет! Нашата работа още от консултацията за университет в чужбина до самия прием и след това, е да ви покажем, че БЪДЕЩЕТО ви значи абсолютно всичко за нас и сме готови да ви помогнем и осветим пътя ви към успеха. Ние най-добре знаем как изглежда животът на студента в Дания и всяка една стъпка, която ви предстои да направите.

консултация за университет в чужбина

Кандидат-студенти и родители

Държим на всяка консултация за университет в чужбина с кандидат-студента да присъства и родител(и), тъй като образованието в чужбина (било то Дания или някъде другаде) е сериозна крачка, обвързана с изключително много съпровождащи дейности, които са не по-маловажни от кандидатстването и приема в конкретен университет. Очакваме да сте подготвили голям брой въпроси, в писмена форма, които да ни зададете по време на консултацията за университета в чужбина, тъй като от опит знаем, че лесно се забравят в хода на разговора! 

Ще ви обясним на какво акцентираме, защо и как услугите, които предлагаме се различават от останалите компании и как кандидат-студентите, с които работим постигат желаните резултати в университетите, които избират. Ние държим на своите високи стандарти, които ни позволяват да спазим обещанията, които сме поели към всеки един от датските университети, с които работим съвместно!  

Най-ценният подарък, който можете да дадете на някого, е вашето време и внимание. Приемете тази консултация като нашия безвъзмезден подарък към вас!  

Блог

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в ДанияЩе откриете всичко, от което се нуждаете!Кои са най-посещаваните фитнес центрове в Дания? Най-посещаваните фитнес центрове в Дания са Fitness World и FitnessDK. Тези две вериги са най-разпространените в Дания. Вярваме, че могат да бъдат намерени...

Корупция в Дания

Корупция в Дания

Къде се нарежда Дания според нивото на корупция в държавата?Лидер или Да! Дания се счита за една от държавите с най-малко корупция в световен мащаб. Подкупи и други корупционни практики не се срещат често тук. Датският криминален код изрично забранява всякакви видове...

Студентски Стол в Дания

Студентски Стол в Дания

Студнтски стол в ДанияКолко ще ни струва да се храним в студентски стол в Дания? Храната, която се предлага в датските университети е по-евтина в сравнение с повечето места, от които може да си купите приготвена храна. В столовата, по обедно време, се продават готвена...

Share This