fbpx

Образование и специализация в чужбина

Кои са атрактивните специалности в Дания на английски език, за които си струва да подадете документи?

образование и специализация в чужбина

Automotive Management

Ако се интересувате от най-новите технологии в областта на електрониката, хидравликата и автоматизацията, насочете се към програмата Automotive Management в Dania Academy. Основната цел на иновативната програма, от списъка със специалности в Дания на английски, е развитието и оптимизирането на състезателни коли на всички нива. Ще се запознаете с етапите на автомобилните състезания и ще се научите как най-добре да създадете връзката между състезателните коли и вноса им на автомобилния пазар.

AP програмата поставя акцент върху области като: мотоспорт и оптимизиране, комплексно откриване на неизправности и управление. След завършването ѝ, можете да продължите например top-up бакалавър по Innovation and Entrepreneurship, да стартирате свой бизнес в сферата на високите скорости благодарение на образованието и специализацията си в чужбина.

Програмата се предлага в Dania Academy.

образование и специализация в чужбина

Robotics – Аutomation Engineering

Техниката ви влече? Бихте ли искали в бъдеще да участвате в проектирането и разработването на роботи, на системи за управление и софтуери? Тогава, тази програма в UCN ще е много интересна за вас!

Robotics е нова, интердисциплинарна програма в университета UCN, която използва данни и знания от всички дисциплини, преподавани в университета. Като студенти ще имате достъп до най-новите технологии, лаборатории и обучението ще се извършва под надзора на опитни преподаватели. По време на обучението ще се научите да решавате проблеми, свързани с роботи и машини, използвани в компании с инженерни проекти и услуги. Поради голямата сложност на програмата, вие ставате много гъвкави висшисти със знания и умения в структурни звена. С вашия опит и знания ще станете „звезди“ на пазара на труда!

Основните области на обучение включват: Robot programming, Productions systems and automation и Motion planning and path planning. След завършване на програма можете да продължите своето обучение с top up програма Product Development and Integrative Technology.

Програмата се предлага в UCN.

образование и специализация в чужбина

Value Chain Management

Чудите се как протичат сложните процеси в глобалната търговия? Програмата Value Chain Management във VIA ще ви научи на това! Първо трябва да се купят материали, след което те се обработват и от тях се произвеждат конкретни продукти. Следва заплащане на работещите за положения от тях труд, описване на запасите, преговори за транспорт на продукта, който в крайна сметка се разпространява и се продава. Звучи лесно? Но всъщност не е! Има стотици, ако не и хиляди подробности, които ангажират вниамнието на специалистите, които се занимават с изпълнението на всички тези процеси.

Възпитаниците на тази програмата са много търсени, именно защото по време на обучението са научени как да се справят с тези сложни процеси. Вие практически ще бъдете ориентирани и перфектно подготвени за бъдещата ви работа чрез редица проекти в сътрудничество с фирми от цялата страна. Това образование дава възможност за специализация в чужбина.

Програмата се предлага в VIA University College.

образование и специализация в чужбина

Блог

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в ДанияЩе откриете всичко, от което се нуждаете!Кои са най-посещаваните фитнес центрове в Дания? Най-посещаваните фитнес центрове в Дания са Fitness World и FitnessDK. Тези две вериги са най-разпространените в Дания. Вярваме, че могат да бъдат намерени...

Корупция в Дания

Корупция в Дания

Къде се нарежда Дания според нивото на корупция в държавата?Лидер или Да! Дания се счита за една от държавите с най-малко корупция в световен мащаб. Подкупи и други корупционни практики не се срещат често тук. Датският криминален код изрично забранява всякакви видове...

Студентски Стол в Дания

Студентски Стол в Дания

Студнтски стол в ДанияКолко ще ни струва да се храним в студентски стол в Дания? Храната, която се предлага в датските университети е по-евтина в сравнение с повечето места, от които може да си купите приготвена храна. В столовата, по обедно време, се продават готвена...

Share This