fbpx

Образование и специализация в чужбина

Кои са атрактивните специалности в Дания на английски език, за които си струва да подадете документи?

образование и специализация в чужбина

Automotive Management

Ако се интересувате от най-новите технологии в областта на електрониката, хидравликата и автоматизацията, насочете се към програмата Automotive Management в Dania Academy. Основната цел на иновативната програма, от списъка със специалности в Дания на английски, е развитието и оптимизирането на състезателни коли на всички нива. Ще се запознаете с етапите на автомобилните състезания и ще се научите как най-добре да създадете връзката между състезателните коли и вноса им на автомобилния пазар.

AP програмата поставя акцент върху области като: мотоспорт и оптимизиране, комплексно откриване на неизправности и управление. След завършването ѝ, можете да продължите например top-up бакалавър по Innovation and Entrepreneurship, да стартирате свой бизнес в сферата на високите скорости благодарение на образованието и специализацията си в чужбина.

Програмата се предлага в Dania Academy.

образование и специализация в чужбина

Robotics – Аutomation Engineering

Техниката ви влече? Бихте ли искали в бъдеще да участвате в проектирането и разработването на роботи, на системи за управление и софтуери? Тогава, тази програма в UCN ще е много интересна за вас!

Robotics е нова, интердисциплинарна програма в университета UCN, която използва данни и знания от всички дисциплини, преподавани в университета. Като студенти ще имате достъп до най-новите технологии, лаборатории и обучението ще се извършва под надзора на опитни преподаватели. По време на обучението ще се научите да решавате проблеми, свързани с роботи и машини, използвани в компании с инженерни проекти и услуги. Поради голямата сложност на програмата, вие ставате много гъвкави висшисти със знания и умения в структурни звена. С вашия опит и знания ще станете „звезди“ на пазара на труда!

Основните области на обучение включват: Robot programming, Productions systems and automation и Motion planning and path planning. След завършване на програма можете да продължите своето обучение с top up програма Product Development and Integrative Technology.

Програмата се предлага в UCN.

образование и специализация в чужбина

Value Chain Management

Чудите се как протичат сложните процеси в глобалната търговия? Програмата Value Chain Management във VIA ще ви научи на това! Първо трябва да се купят материали, след което те се обработват и от тях се произвеждат конкретни продукти. Следва заплащане на работещите за положения от тях труд, описване на запасите, преговори за транспорт на продукта, който в крайна сметка се разпространява и се продава. Звучи лесно? Но всъщност не е! Има стотици, ако не и хиляди подробности, които ангажират вниамнието на специалистите, които се занимават с изпълнението на всички тези процеси.

Възпитаниците на тази програмата са много търсени, именно защото по време на обучението са научени как да се справят с тези сложни процеси. Вие практически ще бъдете ориентирани и перфектно подготвени за бъдещата ви работа чрез редица проекти в сътрудничество с фирми от цялата страна. Това образование дава възможност за специализация в чужбина.

Програмата се предлага в VIA University College.

образование и специализация в чужбина

Блог

Безплатното образование на английски език в Дания е възможно и през 2022!

Безплатното образование на английски език в Дания е възможно и през 2022!

Искаш да учиш безплатно в Дания, но ти казаха, че вече не може?! Предложиха ти Холандия?!Подвели са те - МОЖЕ!Голяма част от консултантските агенции в България за висше образование в чужбина, съобщиха новината, че датското правителство ще закрие всички програми на...

Къде да уча? – Как избрах образованието в чужбина

Къде да уча? – Как избрах образованието в чужбина

Какво е да си в 12 клас и да не знаеш какво искаш да учиш и работиш?Как се отговаря на въпросите, с които бива засипан един млад човек, който е на път да направи важен избор? Какво ще правиш с бъдещето си? Каква специалност мислиш да следваш? Къде да уча? Как? Кога?...

COVID-19 и Дания. Как ситуацията повлия на икономиката, образованието и начина на живот в цялата страна?

COVID-19 и Дания. Как ситуацията повлия на икономиката, образованието и начина на живот в цялата страна?

Как реагира Дания на ситуацията с COVID-19 от февруари досега? Как се справят българските студенти в страната?Животът на всеки един от нас се промени заради пандемията причинена от COVID-19. В Дания също имаше налагане на ограничения с цел спиране на...

Share This