fbpx

Фитнес центрове в Дания

сеп. 19, 2022

Фитнес центрове в Дания
Ще откриете всичко, от което се нуждаете!

фитнес центрове в Дания

Кои са най-посещаваните фитнес центрове в Дания?

Най-посещаваните фитнес центрове в Дания са Fitness World и FitnessDKТези две вериги са най-разпространените в Дания. Вярваме, че могат да бъдат намерени във всеки град в Дания. Преди време лично посещавахме FitnessDk, но после сменихме към Fitness World. Основна причина за това е фактът, че  се намираше на по-удобно място. Трябва да се има предвид, че и двете фитнес-вериги са много добре оборудвани по отношение на машини и уреди.

фитнес центрове в Дания

Месечен абонамент

Цените на абонаментите зависят от няколко фактора: време от деня или дни от седмицата, в които желаете да тренирате, както и от това дали бихте искали да посещавате допълнителни класове за йога, колоездене и др. Месечните абонаменти за студенти са по-евтини. За сравнение, във FitnessWorld месечният абонамент струва 250 датски крони (около 65лв.) като можете да посещавате фитнеса седем дни в седмицата в рамките на работното им време. Също така, имате право да посещавате някои от занятията, които се предлагат там. Бихме ви посъветвали преди да изберете фитнес център, да проверите за промоционални оферти, тъй като така ще имате възможност да спестите първоначални такси.

фитнес центрове в Дания

Какви допълнителни класове се предлагат във фитнес центровете?

Центровете предлагат доста широк избор на класове като: зумба, йога, бокс, бягане навън, колоездене и др. Също така, някъде е възможно да ползвате басейн, парна баня, сауна и джакузи – проверете дали конкретната зала разполага с тях. По-голямата част от центровете на веригата FitnessDk предлага тези възможности.

Ако имате други въпроси, не се притеснявайте да попитате в групата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/groups/danbul/ 

Share This