fbpx

Дизайн и Бизнес в Дания
Design and Business (Top up)

design and business denmark

Какво представлява специалността?

Програмата е фокусирана изцяло върху проучвания, които целят да установят до каква степен аудиторията може да усвои предадената информация. Ще се занимавате с методи и теории за етичната журналистика, етичните изследвания и как да провеждате ангажиращи интервюта. Ще имате възможност да избирате между няколко специализации.

Някои от компаниите, с които може да работите са TBWA, LGBT Asylum, LIDL, Harboe. Всеки модул е фокусиран върху конкретен случай, чиято крайна цел е провеждане на интригуваща кампания. Ще се научите да планирате, управлявате и изпълнявате сложни, аналитични и творчески задачи, подкрепени от съответната теория и практика. С други думи, вие научавате теориите и методите, необходими за самостоятелно организиране, управление и осъществяване на бизнес проекти в индустрията на модата и начина на живот.

Какви са условията за прием и какви документи трябва да подадете?

За да бъдат разгледани документите ви, трябва да имате:

  1. AP Degree in Design, Technology and Business; Multimedia Design; Production Technology или Marketing Management (или академична справка). Ако сте учили в България – бакалавърска степен в подобна специалност или поне 5 завършени семестъра.
  2. Мотивационно писмо.
  3. Копие от лична карта или паспорт.
  4. Други (ако не искате да разчитате единствено на оценките си).

Какво може да продължите да учите или да работите?

След завършване на top up специалността Design and Business в Дания, ще можете да продължите магистърска степен в Дания. Можете да прегледате всички магистърски специалности в Дания. Ако имате желание да продължите образованието си извън Дания, това също е възможно. Свържете се с нас, за да не допуснете грешки.

Ще можете да работите в marketing departments, newspapers and magazines, print houses, illustration and graphic design agencies, editorial and advertising agencies и други. Като цяло сферата на реализация зависи изцяло от вас, придобитите ви умения и желание за развитие.

Лично мнение и практически опит

 

Блог

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в ДанияЩе откриете всичко, от което се нуждаете!Кои са най-посещаваните фитнес центрове в Дания? Най-посещаваните фитнес центрове в Дания са Fitness World и FitnessDK. Тези две вериги са най-разпространените в Дания. Вярваме, че могат да бъдат намерени...

Корупция в Дания

Корупция в Дания

Къде се нарежда Дания според нивото на корупция в държавата?Лидер или Да! Дания се счита за една от държавите с най-малко корупция в световен мащаб. Подкупи и други корупционни практики не се срещат често тук. Датският криминален код изрично забранява всякакви видове...

Студентски Стол в Дания

Студентски Стол в Дания

Студнтски стол в ДанияКолко ще ни струва да се храним в студентски стол в Дания? Храната, която се предлага в датските университети е по-евтина в сравнение с повечето места, от които може да си купите приготвена храна. В столовата, по обедно време, се продават готвена...

Share This