fbpx

Тест и сертификат по английски за прием в датски университет

Имате нужда от сертификат по английски език, за да бъдете приети в датски университет? Кой тест по английски за датски университет да изберете?  

Сертификатът по английски език Oxford Online Placement Test, е езиков тест, организиран от Oxford University Press. Съдържа 30 въпроса multiple choice и 15 въпроса listening comprehension, а времето, с което разполага всеки кандидат е 60-80 минути. Тестът се признава от повечето датски университети и е една добра алтернативна възможност за всички кандидати, които нямат времето или нужните знания, за да издържат успешно тестовете TOEFL, CAE или IELTS. Държим да отбележим, че притежаването на един от трите изброени сертификата по-горе, ще Ви даде леко предимство. Също така, за да можете да кандидатствате с Oxford Online Placement Test, задължително трябва да имате 210 часа (60 минути) по английски за последните 3 години в училище или да можете да ги документирате с курс на ниво поне C1. В противен случай, тестът няма да бъде уважен.

тест и сертификат по английски за дания

Как се оценява тестът по английски Oxford Online Placement Test?

За оценка на езиковите знания се използва шестстепенна гама от нива (A1, A2, B1, B2, C1, C2), където нивото A1 показва най-ниското ниво, а C2 най-високата степен на езикови знания и умения. Тестовете са организирани и оценени въз основа на централно определени и публично достъпни критерии в съответствие с единни правила, които са директивно идентични.

Този тест по английски за датски университет е на сравнително по-ниско ниво от другите 3, което го прави и предпочитан от кандидат-студентите, които нямат чак толкова добри познания. Това, разбира се, рефлектира и върху времето, което ще трябва да инвестирате, за да се подготвите за него в сравнение с това, което се изисква, за да вземете успешно TOEFL, например.

Всеки студент, който работи с Данбъл може да направи един тест, като предварително ще получите подробни указания за него. Ако резултатът ви от теста не е на необходимото ниво, имате възможност да закупите още един опит. Датите на тестовете се уговарят индивидуално с всеки от кандидатите. Свържете се с нас.

Блог

Безплатното образование на английски език в Дания е възможно и през 2022!

Безплатното образование на английски език в Дания е възможно и през 2022!

Искаш да учиш безплатно в Дания, но ти казаха, че вече не може?! Предложиха ти Холандия?!Подвели са те - МОЖЕ!Голяма част от консултантските агенции в България за висше образование в чужбина, съобщиха новината, че датското правителство ще закрие всички програми на...

Къде да уча? – Как избрах образованието в чужбина

Къде да уча? – Как избрах образованието в чужбина

Какво е да си в 12 клас и да не знаеш какво искаш да учиш и работиш?Как се отговаря на въпросите, с които бива засипан един млад човек, който е на път да направи важен избор? Какво ще правиш с бъдещето си? Каква специалност мислиш да следваш? Къде да уча? Как? Кога?...

COVID-19 и Дания. Как ситуацията повлия на икономиката, образованието и начина на живот в цялата страна?

COVID-19 и Дания. Как ситуацията повлия на икономиката, образованието и начина на живот в цялата страна?

Как реагира Дания на ситуацията с COVID-19 от февруари досега? Как се справят българските студенти в страната?Животът на всеки един от нас се промени заради пандемията причинена от COVID-19. В Дания също имаше налагане на ограничения с цел спиране на...

Share This