fbpx

Отзиви на приети студенти

Те бяха като теб! Последвай стъпките им!

Моята кандидатура с Данбъл започна още през месец август. Бях решен да търся едно по-добро бъдеще за себе си и попаднах на техните услуги. Отношението е на първо място – можеш да говориш с тях като с приятел, за мен това е най-важното. Радвам се, че избрах да им се доверя, защото това, което ми предстоеше, със сигурност щеше да заключи вратата ми към Дания, завинаги.

Виж цялата история…

Филип Янков

Computer Science, DTU

Житейският ми опит ме накара внимателно да подбера на кого да поверя бъдещето си, за да постигна целта си. Залогът беше прекалено голям, за да се впусна безцелно в кандидатстване, с която и да е агенция в България. Още след първия разговор с Антон разбрах, че дори след една камара четене из интернет, не съм наясно и с половината неща за кандидатстването в Дания.

Виж цялата история…

Филип Комогоров

Multimedia Design, UCN

Разбрах за Дан-Бъл Стъди, когато започнах по-задълбочено да търся информация из интернет за образованието в Дания. Още тогава изпратих кратко запитване.  Изненадах се, когато почти веднага в 23 часа вечерта получих отговор и последва сериозен разговор за бъдещето ми. Малко преди Коледа и след разговор с родителите ми бях сигурен, че искам да уча в Дания.

Виж цялата история…

Живко Добрев

Automotive Management, Dania Academy

През целия си живот съм си мислела, че не съм готова да напусна България. Поради тази причина, започнах образованието си в университет в България. Отне ми по-малко от един месец, за да разбера, че това не е мястото за мен. Към Данбъл Стъди ме насочи моя приятелка. Проведохме видео разговор и дори не ми трябваше време да помисля дали искам да работя с тях – ИСКАХ!

Виж цялата история…

Памела Рацова

Graphic Design, UCN

Реших да заложа на по-малка агенция, защото комуникацията и отношението е по-лично и много по-добре съобразено с конкретните нужди на всеки един кандидат-студент. Отне ми не повече от 2-3 чата и разговор със собственика на агенцията, за да осъзная, че би било глупост да не работим заедно. Какво му трябва повече на един кандидат-студент от човек на място с опит в непознатата среда?!

Виж цялата история…

Божидар Александров

Web Development, UCN

Почна се едно обикаляне по изложения за кандидатстване в чужбина. Бях доста неприятно изненадан, когато ми казаха, че нямам достатъчен брой часове по математика, за да мога да кандидатствам в университети в Дания… Помислих си, че щом хората от тези фирми са казали, че нямам достатъчен брой часове, значи е така. Все пак, те разбират повече от мен… Явно само така съм си мислил…

Виж цялата история…

Мартин Млъчков

Business Administration&Digital Marketing, CBS

Не вярвах, че ще стигна до тук. Не вярвах, че преди година животът ми ще се преобърне на 180°, толкова внезапно. Знам обаче, че всеки може да постигне желанията и мечтите си. Мога да го потвърдя лично, защото аз самата го изпитах! Знам, че ще мога да постигна още повече от това, което съм постигнала до момента. Не се съмнявайте в себе си!

Виж цялата история…

Славея Миланова

Service, Hospitality and Tourism Management, UCL

Share This