fbpx

 Дан-Бъл Стъди – българите, които ще ТИ помогнат да успееш в Дания

Специалистите за всичко в Дания

Рецепта за Успех 

От българи, които живеят в Дания – за българи, които им предстои да пристигнат в Дания.
Дан-Бъл Стъди е единствената специализирана консултантска агенция ръководена от българи, която е изцяло фокусирана над висшето образование в Дания.

ЕКИП

„От успеха не можеш да научиш абсолютно нищо. От провалите и разочарованията човек си вади заключения.“ – Ники Лауда

Основател

Антон Коларов

Възпитан съм с желание и непримиримост за постигане на невъзможното. Годините в Първа Английска Езикова Гимназия в София, ме научиха умело да подбирам хората около себе си, за да постигам резултатите, които наистина искам! Огледайте се и вижте кои са петимата, с които прекарвате времето си!

Животът извън България не е лесен, особено, когато си на 19 и нямаш нужния житейски опит. Аз самият минах по изключително тежък път, най-вече, защото нямах към кого да се обърна за съвет в трудни ситуации. За съжаление, това ми костваше много главоболия, време и най-вече финансови средства! Опитът ни в Дания, със сигурност, ще направи адаптирането ви по-лесно и винаги ще имате компетентен партньор, който да отговори на заплетените въпроси, с които тепърва ще трябва да се преборите.

ОБРАЗОВАНИЕ

  • MSc Service Design, Aalborg University Copenhagen
  • BA Sales&Marketing, UCN
  • BA Sport Management, UCN

КОНТАКТИ

Life Coach

Нурсел Илмиева

Занимавам се професионално с консултиране на кандидат-студенти от 2012 годинa. Правя го с много желание, защото знам през какво минава един ученик – всичките притеснения преди да пристигне в Дания, но и след това.

В практиката си наблягам много на всичко, което беше проблемно за мен докато учех в Дания – подаването на документите е само началото. Осигуряване на студентско общежитие, подготовка за интервю, съвети за намиране на работа… Всичко това е голям проблем за много други студенти тук. Затова, искам да споделя опита си и с други, които са се насочили към Дания. Заедно създаваме ефективен и реалистичен план за действие, за да получите точната информация, от която се нуждаете. Така ще можете да сте с една крачка по-близо до успеха си в Дания.

ОБРАЗОВАНИЕ

  • MSc Logistics Management
  • BA Sales&Marketing, UCN

КОНТАКТИ

СЕРИОЗНАТА ПОДГОТОВКА = ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ!

Наши партньори са датски университети от цялата страна, които внимателно избират най-добре подготвените, мотивирани и целеустремени кандидат-студенти за всяка от програмите си. Благодарение на личния ни контакт и бързина в комуникацията, разполагаме с най-актуалната и детайлна информация за образованието в Дания, която ще ви нареди сред най-желаните кандидати за избраната от вас специалност.

Всеки един, който е част или е бил част от екипа ни, е настоящ или завършил български студент в Дания с години житейски опит от един или няколко града и университета в страната. Това е и една от основните ни отличителна черти, която ни позволява да помагаме не само по време на кандидатстването, но и след това, когато вече се намирате в Дания. Добре знаем, какви усилия трябва да положи всеки един български кандидат-студент, за да бъде приет в Дания. Нашата задача е вие да бъдете и един от лидерите, когато пристигнете в Дания. Гордеем се, че изричаме думите „ЧЕСТИТО!!! ПРИЕХА ТЕ!!! ЗАМИНАВАШ!!!“ изключително често. Това е резултатът от високо поставените цели в самото начало и съвместните ни усилия с всеки един кандидат-студент, който изпълнява стриктно насоките ни.

Интересуваме се от истинските ви желания и именно затова ще ви накараме да си зададете въпроси, които да ви помогнат да намерите призванието си (ако все още не сте сигурни какво точно искате да учите). Ние не желаем вие да запишете „някакво“ образование, без да знаете дали то е правилното за вас. Често с нас се свързват кандидат-студенти, които не могат да се похвалят с отлична диплома, без извънкласни дейности или върхови постижения. От нас може да очаквате реална оценка на шансовете ви и адекватен план за действие, който да ви даде най-добрата възможност за успех! Ще си позволим да кажем, че мотивацията именно на тези кандидат-студенти, често е толкова висока, че те самите надскачат не само нашите, но и своите очаквания!

Държим да споменем, че основен стълб в работата ни е личното отношение, което имаме към всеки един кандидат-студент, който ни доверява бъдещето си. Нашите лични успехи и неуспехи в Дания ни позволяват да ви покажем правилния път, по който да тръгнете, изграждайки навици, които ще ви помагат през годините. Работата с нас ще ви подготви за един друг тип комуникация и начин на живот, който ще срещнете в Дания още от първия ден с кацането си на летище Копенхаген, Билунд или Олборг.

Ние сме единствената българска агенция, която няма да прекъсне връзката си с вас, когато бъдете приети на първото си желание в избрания от вас университет в Дания. Животът в Дания е изпълнен с неочаквани препятствия, с които ние самите се сблъскваме от 2008 година до днес включително! Ние се грижим вие да бъдете максимално добре подготвени за всички подводни камъни, които ще ви чакат в чужбина. Договори за квартира, самолетни билети, работа, документи, стипендии, лекари, адвокати и какво ли още не…

Често се питаме как ли щеше да изглежда нашият живот, ако ние самите можехме да използваме всички тези услуги през 2008 година… Колко хубаво щеше да бъде, ако някой можеше да ни „държи за ръка“ и да ни показва правилния път… Тогава нямаше да допуснем всички онези малки и огромни грешки, които направихме през годините…

Ако вие наистина искате да учите в Дания, един единствен разговор с нас ще ви даде реалната представа, че срещу вас седи не само компетентен партньор, който знае какво точно ви предстои и ще направи целия процес по кандидатстването безпроблемен, но и приятел, който всеки българин в Дания би искал да има в обкръжението си!

ПАРТньОРИ

Елена Люцканова

Дългогодишен асистент-преподавател в Софийски Университет „Св. св. Климимент Охридски“, катедра Скандинавистика. 

Тобиас Убьорн

Столичанин, който знае как да постъпим във всяка една ситуация, независимо колко заплетена е тя.

„Нямам думи да изразя благодарността си към Дан-Бъл Стъди. Не искам и да мисля как синът ми, щеше да се справи напълно сам с трундостите, с които се сблъска в Дания. Наистина, грижат се за всеки един студент.“

Весела Поева, Майка на студент

Share This